Antwerpen Boekenstad

a a
facebook twitter flickr

Maud Vanhauwaert

15 I Vooruitzicht

 

Aan het einde van 2019 brengt stadsdichter Maud Vanhauwaert uitzichten van Antwerpenaren en bijgaande verzen samen in een viewmaster.

 Stadsdichter Maud Vanhauwaert brengt samen met fotografe Sofie Gheysens 7 uitzichten van Antwerpenaren en bijgaande verzen samen in een viewmaster. Ze gingen op bezoek bij mensen met een fenomenaal uitzicht vanop Linkeroever, maar ook bij mensen die naar de overkant van een straat kijken, of in de gevangenis door traliewerk turen. Ze fotografeerden niet alleen hun uitzicht, maar vroegen ook naar hun vooruitzichten.

Maud Vanhauwaert en Sofie Gheysens nodigen iedereen uit op zondag 22 december tussen 12 en 18 uur uit op hun kleine expo ‘Vooruitzicht’ in het Kleinste Museum Ter Wereld Met Weliswaar De Langste Naam, in Park Sorghvliedt. Met dank aan Gravenhof wordt het een gezellig winters evenement van met vuur en glühwein.

De viewmaster met een reeks van 7 uitzichten van Antwerpenaren en bijgaande verzen wordt in een exclusieve oplage van 50 exemplaren gepresenteerd, aan een kostprijs van 25 euro. Ze zijn te koop bij de expo. Geïnteresseerden kunnen ook een mailtje sturen naar info@maudvanhauwaert.be

 

PRAKTISCH

Vooruitzicht

Zondag 22 december 2019

Van 12 tot 18 uur

‘Vooruitzicht’ in Kleinste Museum Ter Wereld Met Weliswaar De Langste Naam, in de Belvédère van Park Sorgvliedt in Hoboken.